Smart Z
 • Smart Z
 • Smart Z
 • Smart Z
 • Smart Z

4.5m Aluminium Jib/Crane

€1,500.00

Kran/Jib portabël, shumë i lehtë, i punuar me alumin dhe i veshur me material special prej gome.
Jashtzakonisht lehtë i transportueshëm, pasiqë i gjithë krani futet në një çantë pak më të madhe se çantat e zakonshme të tripodave.

Quantity
There are not enough products in stock

Kran/Jib portabël, shumë i lehtë, i punuar me alumin dhe i veshur me material special prej gome.
Jashtzakonisht lehtë i transportueshëm, pasiqë i gjithë krani futet në një çantë pak më të madhe se çantat e zakonshme të tripodave.

Specifikat:

 • Materiali: Alumin i veshur me gomë
 • Gjatësia e trupi: 4.5m
 • Lartësia e tripodit: 155cm
 • Rrotat: Levizëse dhe me frena


Specifikat e kokës:

 • Akset: 2 akse 360' Pan/Tilt
 • Shpejtësia: Touch sensitive


Në pako përfshihen:

 • 3 x Pjesë të trupit nga 1.5m
 • 1 x Tripod
 • 1 x Rrota
 • 1 x Koka digjitale
 • 1 x Kontrolleri i kokës me xhojstik
 • 1 x Monitor 7" HDMI
 • 1 x Camera Zoom&Rec Controller
 • 1 x Kabllot HDMI, Kontroll, Zoom
 • 3 x Kavot për barazpeshim
 • 1 x Kontrapeshat me material gome
 • 2 x Çanta për transport dhe ruajtje