Variable ND Filter
  • Variable ND Filter
  • Variable ND Filter
  • Variable ND Filter

ND Variable Filter 46mm

€42.00
24h

Variable Neutral Density (ND) Filter është një filter që redukton ose ndryshon intenzitetin e të gjitha gjatësive valore (ose ngjyrave) të dritës baraz, pa ndryshuar ngjyrimin.

Filteri Variable është i dizajnuar me një unazë të brendshme rrotulluese që kontrollon deniztetin sipas nevojës tuaj. Kjo eliminon nevojën e blerjes dhe marrjes me veti të shumë filterave standard ND.

Quantity
In stock