Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly
 • Portable 5m Slider Dolly

Portable 5m Slider Dolly

€599.00

Shina portative me dizajn inovativ dhe material aliazhi alumini i përdorur në industrinë e aviaconit.
Shinat portative për kamera, mund të përdoren me të gjitha llojet e tripodave. Ngarkesa maksimale 50kg.

Quantity
There are not enough products in stock

Karakteristikat kryesore:

 • Peshë jashtzakonisht e lehtë
 • Montim/çmontim brenda disa minutave
 • Pamje të bukur
 • Përdorim shumë praktik
 • Mund të përdoret me të gjitha llojet  e tripodave
 • Çantë rezistente ndaj ujit
 • Rrota kualitative
 • Shirita gome për terrene jo të rrafshtaSpecifikat teknike:

 • Ngarkesa maksimale: 50kg
 • Gjatësia: 5m
 • Gjerësia: 800mm
 • Çanta: 1000mm x 360mm x 170mm
 • Materiali: Aliazh Alumini