Cranes
Cranes

7 products

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog

Active filters

   €4,500.00
   Zgatar V10-PRO JibZgatar V10-PRO Jib
     €4,500.00Price
     Zgatar V10-PRO JibZgatar V10-PRO Jib
       With innovative construction and portability, the V10-PRO JIB is designed to meet your professional demands in the studio or on-location
       €4,500.00Price
       Zgatar V10-PRO JibZgatar V10-PRO Jib
         With innovative construction and portability, the V10-PRO JIB is designed to meet your professional demands in the studio or on-location
         €4,500.00Price
           €1,800.00
           Smart Z5m Aluminium Jib/Crane
             €1,800.00Price
             Smart Z5m Aluminium Jib/Crane
               Kran/Jib portabël, shumë i lehtë, i punuar me alumin dhe i veshur me material special prej gome. Jashtzakonisht lehtë i transportueshëm, pasiqë i gjithë krani futet në një çantë pak më të madhe se çantat e zakonshme të tripodave.
               €1,800.00Price
               Smart Z5m Aluminium Jib/Crane
                 Kran/Jib portabël, shumë i lehtë, i punuar me alumin dhe i veshur me material special prej gome. Jashtzakonisht lehtë i transportueshëm, pasiqë i gjithë krani futet në një çantë pak më të madhe se çantat e zakonshme të tripodave.
                 €1,800.00Price