CPL Polarizing Filter
  • CPL Polarizing Filter
  • CPL Polarizing Filter
  • CPL Polarizing Filter
  • CPL Polarizing Filter
  • CPL Polarizing Filter

CPL Polarizing Filter 43mm

€23.00
24h

CPL Filter polarizues, largon reflektimet nga sipërfaqet jometalike, si uji dhe xhami. Intensifikon ngjyrën, përmirëson kontrastin dhe saturimin.

Quantity
In stock