• Reduced price
Professional Zoom Controller
  • Professional Zoom Controller
  • Professional Zoom Controller
  • Professional Zoom Controller
  • Professional Zoom Controller
  • Professional Zoom Controller

Professional Zoom Controller

€55.00
€35.00 Save €20.00
24h

Zoom dhe Stop/Rec kontroller për kamera Sony, Canon dhe kamera tjera me port LANC.

Quantity
In stock

Në pako përfshihen:

  • Kontrolleri
  • Kablli 78cm
  • Mbajtësi për shufra nga 10mm deri 30mm