Professional Tripod Dolly
search
  • Professional Tripod Dolly
  • Professional Tripod Dolly
  • Professional Tripod Dolly

Professional Tripod Dolly

€70.00
24h-36h

Rrota profesionale për video tripod! Arritje e një cilësie më të lartë dhe stabile të videos suaj!
Shumë të përshtatshme gjatë transportit. Ngarkesa maksimale deri në 15kg

Quantity
In stock

Rrota profesionale për video tripod! Arritje e një cilësie më të lartë dhe stabile të videos suaj!
Shumë të përshtatshme gjatë transportit. Ngarkesa maksimale deri në 15kg

Specifikat:

  • Diametri i tubit: 2.8mm
  • Hapja e këmbëve: 30-43cm
  • Diametri i rrotave: 5cm
  • Pesha maksimale: 15kg
  • Materiali: Aliazh Alumini


Pakoja përmban:

  • 1 x Rrota për Video Tripod
  • 1 x Çant